Uw huidige woning verbouwen of verduurzamen

Uw huidige woning verbouwen of verduurzamen

Een verstandig keuze: zo verhoogt u de waarde van uw huis én profiteert u van de lage rente. AdviesUnie helpt u bij het vinden en afsluiten van de meest voordelige mogelijkheden.

Geld lenen voor uw verbouwing

Offerte aanvraagformulier

Een verbouwing kost altijd geld. Zoiets wordt lang niet altijd uit eigen middelen betaald. Geld lenen voor een verbouwing is vrij logisch: door de verbouwing gaat de waarde van het huis omhoog. En niet te vergeten het woongenot! Het afsluiten van een verbouwingshypotheek, of het verhogen van uw hypotheek om de verbouwing te financieren is dan ook heel gebruikelijk.

bespaar op uw hypotheeklasten Vraag een vrijblijvende offerte aan
Aan de hand van uw gegevens en wensen kijken wij welke hypotheek­verstrekker het voordeligste is en het beste past bij uw situatie. Zo weet u ook welk hypotheek­bedrag mogelijk is en wat uw maandelijkse hypotheek­lasten zullen zijn.

Liever eerst persoonlijk contact?
Heeft u uw bouwwensen in beeld, maar wilt u eerst weten wat u exact kunt lenen en welke financiering bij uw situatie past? Vul ook dan onderstaand formulier in. Wij komen graag bij u langs en informeren u over de mogelijkheden. Het eerste gesprek is altijd oriënterend en kost u uiteraard niets. Of laat één van onze onafhankelijke adviseurs u bellen op een tijdstip dat u schikt.

Stap 1:hypotheekgegevens Hypotheek
Vul de (verwachte) verbouwingskosten, of het totale hypotheekbedrag in
In hoeveel jaar wenst u de hypotheek af te lossen?

Eerst uw maximale hypotheek berekenen?
Wilt u liever eerst weten wat uw maximaal kunt lenen voor de verbouwing van uw woning? Met onze gratis hypotheekcalculator heeft u binnen enkele minuten al een indicatie.

Hypotheekvormen
De meest gebruikte hypotheekvormen zijn de lineaire-, annuïteiten- en aflossingsvrije hypotheken (lees meer). Wilt u hier meer informatie over, selecteer dan 'nog geen voorkeur'.

Stap 2:uw gegevens Uw gegevens
Persoonsgegevens
Adres­gegevens
Contact­gegevens
Handig als we u op het 1e nummer niet kunnen bereiken
Gezinsamenstelling
Partnergegevens
Stap 3:werk en inkomen Werk en inkomen
Werk
Leningen
Bijv. roodstand, aankoop op afbetaling of een krediet.
Partnergegevens
Stap 4:uw vrijblijvende offerte Afronden

Als wij nog vragen hebben?

Mochten wij voor de behandeling van uw (aan)vraag nog informatie van uw nodig hebben, wanneer kunnen wij u het beste bereiken?

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog aanvullende vragen of informatie met betrekking tot uw (offerte)aanvraag voor een verbouwingshypotheek?
Deze site is beschermd door reCAPTCHA. De Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Uw vrijblijvende offerte
logo ABN AMRO logo Aegon logo Allianz logo Argenta logo ASR logo Attens logo BijBouwe logo BLG Wonen logo BNP logo Centraalbeheer logo DeltaLloyd logo Florius logo Hypotrust logo ING logo IQWoon logo Lloydsbank logo Merius logo Munt logo NIBC logo Nationale Nederlanden logo Obvion logo Rabobank logo Reaal logo SKP logo Syntrus logo Tellius logo Venn logo Volksbank logo Woonfonds

Geld lenen voor verbouwing?

een verbouwingshypotheek

Het lenen van geld voor een verbouwing kan op verschillende manieren:

Fiscale aftrek voor verbouwing

De rente die u over uw verbouwingslening betaalt kan fiscaal aftrekbaar zijn. Of het nu gaat om een hypotheek of om een persoonlijke lening. Als het geleende geld gebruikt wordt voor de eigen woning, dan komt de lening voor rente­aftrek in aanmerking. Daarvoor moet de lening ook nog aan andere voorwaarden voldoen. De belangrijkste voorwaarde is dat er afgelost moet worden volgens een vast schema. Een annuïteiten­hypotheek, een lineaire hypotheek en een persoonlijke lening voldoen aan deze voorwaarde. Dus óók als u kiest voor een persoonlijke lening voor uw verbouwing, is de rente fiscaal aftrekbaar.

Een verbouwingslening afsluiten

Wilt u verbouwen, maar wegen de kosten voor het aanpassen van uw hypotheek niet op tegen het bedrag dat u leent? Een verbouwingslening kan dan een interessante oplossing zijn.

Advies over een verbouwingshypotheek?

Heeft u vragen of heeft u advies nodig bij het regelen van uw aanvraag? Neem dan gratis en geheel vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Dat kan telefonisch of via de mail. Ook kunnen wij u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Waarom kiezen voor AdviesUnie

  • Onafhankelijke adviseurs
  • Persoonlijke aanpak
  • Vrijblijvend en deskundig advies
  • Wij vergelijken de beste hypotheekaanbieders
  • Vele hypotheekmogelijkheden

Voorwaarden

  • U bent minimaal 21 en niet ouder dan 70 jaar
  • U beschikt over voldoende inkomsten om een hypotheek te kunnen betalen
  • U bent woonachtig in Nederland
  • ZZP'ers en ondernemers kunnen de jaarcijfers en opgaven inkomsten­belasting van de afgelopen drie jaar laten zien
logo ABN AMRO logo Aegon logo Allianz logo Argenta logo ASR logo Attens logo BijBouwe logo BLG Wonen logo BNP logo Centraalbeheer logo DeltaLloyd logo Florius logo Hypotrust logo ING logo IQWoon logo Lloydsbank logo Merius logo Munt logo NIBC logo Nationale Nederlanden logo Obvion logo Rabobank logo Reaal logo SKP logo Syntrus logo Tellius logo Venn logo Volksbank logo Woonfonds