Bereken uw maandlasten

Ontvang in 3 stappen een indicatie van wat de maandlasten van uw hypotheek zijn

Doe de berekening

Uw maandelijkse hypotheek­lasten moeten bij uw budget passen. Met de maand­lasten­calculator berekent u de verwachtte hypotheek­lasten. Deze zijn afhankelijk van de hoogte van de hypotheek, waarde van de woning en de looptijd.

Binnen 1 minuut weet u meer. Wij slaan uw gegevens niet op en gebruiken deze ook niet voor andere doeleinden. Het resultaat van de berekening is indicatief: u kunt hieraan geen rechten ontlenen. Leen nooit meer dan u écht nodig heeft.

Stap 1:Hypotheekbedrag Hypotheekbedrag

Toelichting

Geef op het bedrag dat u in totaal leent. Dit is niet persé gelijk aan de waarde van de woning (bijvoorbeeld wanneer u eigen geld inbrengt bij de koop van de woning).

Stap 2:Woning Woning

Toelichting

Met woningwaarde wordt de marktwaarde van de woning bedoeld. De marktwaarde is de verkoopwaarde van een woning, ofwel de prijs die kopers in de markt bereid zijn te betalen voor een bepaald huis. Als u de waarde van de woning niet weet, kunt u het schatten (bijvoorbeeld aan de hand van verkochte vergelijkbare woningen) of via een gratis waardebepaling (link).

Stap 3:Aflosperiode Aflosperiode

Toelichting

Vaak is de looptijd van een hypotheek 30 jaar. De standaard looptijd is 30 jaar, omdat u 30 jaar lang recht hebt op hypotheek­rente­aftrek. Dat is tevens de maximale looptijd van een hypotheek.

Persoonlijk contact

Wilt u liever persoonlijk iemand spreken? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact op met één van onze onafhankelijke adviseurs via 0598 632870, of laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.
Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld
hypotheek

De scherpste rente en een laag maandbedrag

Omdat we bij AdviesUnie de hypotheekrentes vergelijken van veel verschillende aanbieders, kunnen wij de beste en goedkoopste hypotheek voor u vinden. Via onze site kunt u zelf berekenen wat u zou willen/kunnen lenen, waarna u desgewenst dit bedrag kunt invoeren bij het online aanvragen van een offerte. Het aanvragen van de online offerte is geheel gratis en altijd vrijblijvend.

Wanneer wij uw offerte hebben ontvangen, gaan wij gelijk voor u aan de slag. Verschillende hypotheekmaatschappijen worden vergeleken en de beste opties voor u worden naar boven gehaald. Wij nemen zelf contact met u op, nadat wij de beste optie hebben gevonden. Wij informeren u vervolgens over de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor AdviesUnie

  • Onafhankelijke adviseurs
  • Persoonlijke aanpak
  • Vrijblijvend en deskundig advies
  • Wij vergelijken de beste hypotheekaanbieders
  • Vele hypotheekmogelijkheden

Voorwaarden

  • U bent minimaal 21 en niet ouder dan 70 jaar
  • U beschikt over voldoende inkomsten om een hypotheek te kunnen betalen
  • U bent woonachtig in Nederland
  • ZZP'ers en ondernemers kunnen de jaarcijfers en opgaven inkomsten­belasting van de afgelopen drie jaar laten zien

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Wilt u weten wat u exact kunt lenen en welke hypotheekvorm bij u past? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.
logo ABN AMRO logo Aegon logo Allianz logo Argenta logo ASR logo Attens logo BijBouwe logo BLG Wonen logo BNP logo Centraalbeheer logo DeltaLloyd logo Florius logo Hypotrust logo ING logo IQWoon logo Lloydsbank logo Merius logo Munt logo NIBC logo Nationale Nederlanden logo Obvion logo Rabobank logo Reaal logo SKP logo Syntrus logo Tellius logo Venn logo Volksbank logo Woonfonds