Overlijdens&risico­verzekering

Wilt u een overlijdensrisicoverzekering afsluiten? Met een overlijdens­risico­verzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden financiële steun krijgen.Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan bij AdviesUnie.

AdviesUnie vindt voor u de meest geschikte overlijdens­risico­verzekering

Offerte aanvraagformulier

Opa met kleinkind Wilt u een overlijdensrisicoverzekering afsluiten? Met een overlijdens­risico­verzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden financiële steun krijgen.

Door een bedrag te verzekeren, zorgt u dat uw partner, kinderen of andere nabestaanden een geldbedrag ontvangen wanneer u komt te overlijden. Deze financiële steun kunt u al voor een paar euro per maand verzekeren.

Door het onderstaande formulier in te vullen, vraagt u een gratis offerte aan. Wij ontvangen uw aanvraag en gaan direct voor u aan de slag. Wij zoeken direct uit wat het best past bij u en uw wensen. U krijgt binnen een paar uur een mail van ons waarin uw persoonlijke offerte staat.

Bij AdviesUnie bent u dus altijd verzekerd van het allerbeste advies en de voordeligste polis!

vraag vrijblijvend uw offerte aan
Stap 1: persoons­gegevens
Stap 2: adres­gegevens
Stap 3: verzekeringsgegevens
Gelijkblijvend:
Tijdens de gehele looptijd bent u voor een vast bedrag verzekerd. Het bedrag dat bij overlijden wordt uitgekeerd blijft ook altijd hetzelfde.

Lineair dalende:
Ieder jaar daalt het bedrag dat bij overlijden wordt uitgekeerd. Dat dalende bedrag is altijd hetzelfde.

Annuïtair dalend:
Aan het einde van de looptijd wordt een lager bedrag uitgekeerd dan aan het begin.
Stap 4: uw aanvraag versturen