Ongevallen­verzekering

Wilt u een ongevallenverzekering afsluiten? Met de ongevallen­verzekering bent u verzekerd van een geldbedrag bij zieken­huis­opname, blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval.Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan bij AdviesUnie.

AdviesUnie vindt voor u de beste ongevallen­verzekering

Offerte aanvraagformulier

Wilt u een ongevallenverzekering afsluiten? U bent dan verzekerd van een geldbedrag wanneer u een ongeval heeft. Dit geldt voor bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, blijvende invaliditeit of overlijden. Voor meer informatie over de ongevallenverzekering kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het kiezen wat het best past bij u en uw wensen.

ongeval Wilt u de beste verzekering voor een gunstige prijs? Een verzekering afsluiten is bijzonder eenvoudig, want u hoeft zelf niet meer te zoeken of te vergelijken. Bij AdviesUnie vergelijken wij alle verzekeraars om zo de beste ongevallenverzekering voor u te vinden. Zo kunt u met een gerust gevoel uw verzekering afsluiten, want u betaalt hier nooit te veel.

Vraag gratis en vrijblijvend uw persoonlijke offerte aan. Wanneer wij uw verzoek ontvangen, gaan we direct voor u aan de slag. Zo heeft u altijd binnen een paar uur uw persoonlijke offerte in uw mailbox.

Bij AdviesUnie bent u dus altijd verzekerd van het allerbeste advies en de voordeligste polis!

vraag vrijblijvend uw offerte aan
Stap 1: verzekeringsgegevens
Stap 2: persoons­gegevens
Stap 3: adres­gegevens
Stap 4: uw aanvraag versturen