Inboedel­verzekering

Schade aan uw inboedel door brand, water of storm? Een inboedelverzekering zorgt ervoor dat alle spullen in uw huis zijn verzekerd. Wilt u dat er een deskundige langs komt om te bepalen hoe erg de schade is? Dan is ook dat mogelijk.

AdviesUnie vindt voor u de beste doorlopende inboedel­verzekering

Offerte aanvraagformulier

Schade aan uw inboedel door brand, water of storm? Een inboedelverzekering zorgt ervoor dat alle spullen in uw huis zijn verzekerd. Voor een klein bedrag per maand voorkomt u onnodig grote uitgaven na schade.

Een inboedelverzekering is een verzekering die schade dekt aan uw inboedel. Bij uw inboedel horen spullen zoals uw tv, computer, meubels apparatuur, kostbaarheden en meubels. Deze schade kan veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld brand, inbraak of waterschade. Er zijn zelfs verzekeringen die schade door cyber­criminaliteit dekken.

Hoewel een inboedelverzekering niet verplicht is, wordt deze wel aanbevolen aan iedereen die een woning (of appartement) bezit of huurt.

Bij AdviesUnie bent u dus altijd verzekerd van het allerbeste advies en de voordeligste polis!

vraag vrijblijvend uw offerte aan
Stap 1: persoons­gegevens
Stap 2: adres­gegevens
Stap 3: overige gegevens
Stap 4: uw aanvraag versturen

Verschillende soorten inboedelverzekering

Wilt u een basisverzekering waarmee u alleen uw spullen in huis verzekerd tegen bijvoorbeeld storm, brand of diefstal? Of kiest u toch voor een All Risk verzekering? Daarmee zijn alle spullen in huis verzekerd tegen brand, storm en diefstal. Daarnaast zijn uw spullen met een All Risk verzekering in huis ook verzekerd tegen ongelukjes of vallen en stoten.

Wilt u uw spullen ook buitenshuis verzekeren?

Dan kunt u kiezen voor een Inboedel All Risk Buitenhuis­dekking. Bij deze verzekering zijn al uw spullen in- en buitenshuis verzekerd. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar met de juiste inboedelverzekering hoeft u zich geen zorgen meer te maken over deze ongelukjes.

Heeft u nog geen inboedelverzekering? Wij helpen u graag met het kiezen van de beste inboedelverzekering voor u. Via het onderstaande formulier kunt u een offerte aanvragen. Wanneer wij uw aanvraag binnen hebben gaan we direct voor u aan de slag om te zoeken naar de beste inboedelverzekering voor u. Naast de beste kwaliteit, houden wij ook rekening met een gunstige premie. Zo betaalt u nooit teveel voor uw inboedelverzekering.

Bij AdviesUnie bent u dus altijd verzekerd van het allerbeste advies en de voordeligste polis!