Wie zijn wij?

AdviesUnie is al vele jaren uw deskundige, onafhankelijke en betrouwbare partner op het gebied van financiële dienstverlening. Of het nu gaat om hypotheken, verzekeringen (zowel particulier als zakelijk) of kredieten... AdviesUnie heeft de kennis, kunde en service in huis, om u zo optimaal mogelijk bij te staan! Daarnaast beschikt AdviesUnie met Makelaarsunie over een eigen makelaardij, waardoor u tevens op het gebied van een woning verkopen en/of aankopen bij ons terecht kunt. Kortom: AdviesUnie biedt alle facetten op het gebied van financiële dienstverlening en makelaardij onder één dak!

AdviesUnie, al jaren een begrip

Met meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en circa 20.000 actieve relaties, is AdviesUnie uitgegroeid tot misschien wel één van de grootste onafhankelijke advieskantoren voor o.a. hypotheken, verzekeringen en kredieten. Door de jaren heen heeft AdviesUnie vele kantoren overgenomen, waaronder:

- Alders Hypotheken en Verzekeringen te Veendam
- Nieboer Financieel Dienstencentrum te Veendam
- Robingco te Assen
- Hemmen & Heidstra te Assen
- De Vergelijkshop te Steenwijk
- Van Dijk en Kuilenburg te Enschede
- W&H te Nijverdal

Onafhankelijk

AdviesUnie biedt maatwerk waarbij de klant te allen tijde centraal staat! Dus niet de geldverstekkers en verzekeraar met wie wij samenwerken. AdviesUnie is in staat volledig maatwerk te bieden vanwege volledige onafhankelijkheid en samenwerking met bijna alle banken en (verzekerings)maatschappijen. AdviesUnie werkt samen met o.a.:

- Aegon
- Nationale Nederlanden
- Delta Lloyd
- ASR
- NH1816
- ING
- SNS
- Obvion
- HypoTrust
- ABN AMRO
- BLG
- Etc.

Deskundig

Het financiële landschap en de wetgeving daaromheen is constant in beweging. Opleiding, bijscholing en ervaring is daarom ook noodzakelijk om alle relaties zo optimaal mogelijk bij te staan. Alle adviseurs van AdviesUnie zijn zo breed mogelijk gecertificeerd en wij werken volledig volgens de actuele richtlijnen van de wetgever.


Service

AdviesUnie staat voor deskundigheid, onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en ervaring. Maar de belangrijkste pijler onder onze dienstverlening is service. AdviesUnie onderscheidt zich middels een uitstekende service, waarbij het ontzorgen van onze relaties voorop staat. Of het nu gaat om het afwikkelen van een schade, het verzamelen van gegevens voor een hypotheek- of kredietaanvraag, of het afsluiten van een nieuwe verzekering. AdviesUnie staat u met raad en daad bij en wijst u de weg!

Dienstverleningsdocumenten

Deze documenten kunt u downloaden.