Kredietrente vanaf:
3,90%

Vrijblijvend offerte

100% onafhankelijk

Geen afsluitkosten

Geen bemiddelingskosten

Geen annuleringskosten

Optimale klanttevredenheid


Kredietvormen

De meest voorkomende vormen zijn een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Welke vorm het beste bij u past, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Neem gerust contact met ons op als u persoonlijk advies wil over de voor u optimale vorm. Hieronder vindt u de kenmerken van de verschillende kredietvormen:

Persoonlijke lening Doorlopend krediet
Rente vaste periode Rente daalt of stijgt
Looptijd staat vast Looptijd staat niet vast
Totale kosten zijn helder Totale kosten pas aan het einde bekend
Rente in sommige gevallen iets hoger Rente vaak wat lager

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met ons op.

Vanzelfsprekend doen we er alles aan om je zo spoedig mogelijk te vertellen dat de kredietverstrekker akkoord is met jouw aanvraag. Zodra alle benodigde stukken compleet zijn duurt het beoordelen een tot maximaal vier werkdagen. Bij akkoord volgt de uitbetaling en heb je het bedrag dezelfde, of de volgende dag op jouw rekening staan.

Voor de uitbetaling van een krediet zijn nodig: een geldig legitimatiebewijs, een loonstrook en/of uitkeringsspecificatie, een compleet bankafschrift en voor zover van toepassing, een overzicht van een over te nemen financiering

Wij rekenen geen kosten voor het afsluiten en regelen van een financiering. Wij ontvangen van de kredietmaatschappij een afgesproken vergoeding voor onze dienstverlening.

Let op! Geld lenen kost geld.