Hypotheekrente vanaf:
1,00%
Bekijk hier alle rentetarieven

Gratis offerte

100% onafhankelijk

Laagste rente

Persoonlijk advies

Alles onder één dak

Gecertificeerde specialisten

AdviesUnie, ruim 20 jaar ervaring in hypotheken!

AdviesUnie biedt onafhankelijk advies in hypotheken, kredieten en verzekeringen. Ruim 20 jaar geleden is ons kantoor opgericht en aanvankelijk begonnen met het adviseren in hypotheken. Later zijn de divisies kredieten en verzekeringen toegevoegd aan onze activiteiten.

Geld lenen is een serieuze zaak.
Vooral als het om veel geld gaat, bij het lenen voor een woning bij voorbeeld. Geld dat als hypotheek aan u wordt geleend, maar dat krijgt u niet zomaar! Er zijn verschillende hypotheek vormen, omstandigheden en condities die ook het afwegen waard zijn. Laat u daarbij onafhankelijk adviseren door AdviesUnie. Bij AdviesUnie staat de klant centraal. U en uw nieuwe woning, uw eerste eigen huis of de verbouwing die u wilt financieren. Het lijkt allemaal simpel, maar dat is het niet. Wilt u daar te laat achter komen of zullen we nu een gratis adviesgesprek inplannen? Met een deskundig, onafhankelijk en persoonlijk hypotheek adviesgesprek vertellen wij u meer. Over de afweging tussen rente en lasten en de mogelijkheid om verschillende hypotheekvormen te combineren.
Maak nu een afspraak en laat u uitgebreid informeren!

Kijk welke situatie het beste bij u past!
Staat u op het punt uw eerste eigen woning te kopen, bent u op zoek naar lagere maandlasten of wilt u een hypotheek check, voor de zekerheid. Kies hieronder de situatie die op u van toepassing is;