Kredietrente vanaf:
3,90%

Vrijblijvend offerte

100% onafhankelijk

Geen afsluitkosten

Geen bemiddelingskosten

Geen annuleringskosten

Optimale klanttevredenheid


Onze werkwijze

Hoe werkt het?
AdviesUnie bemiddelt voor een groot aantal kredietverstrekkers, en kan daardoor vaak een voordelige krediet aanbieden. En omdat de banken ons betalen voor de bemiddeling van een krediet, betekent dat dat u geen extra kosten betaalt voor de bemiddeling van een voordelige krediet!

Stap 1: Offerteformulier invullen
Via Adviesunie.nl kunt u eenvoudig een aanvraag voor een krediet doen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zullen wij deze in behandeling nemen en op zoek gaan naar de meest voordelige oplossing. Als uit de aanvraag blijkt dat wij nog aanvullende gegevens nodig hebben, dan nemen wij per telefoon of per mail contact op.

Stap 2: Offertes beoordelen
Wij gaan vervolgens voor u offerte(s) aanvragen bij de met ons samenwerkende banken. Indien uw aanvraag akkoord wordt bevonden, ontvangen wij doorgaans binnen een uur de offerte(s). Wij controleren de bij ons binnengekomen offertes en versturen deze binnen 24 uur aan u door per post of per mail. Nadat wij deze hebben doorgestuurd nemen wij contact met u op om de offerte toe te lichten.

Stap 3: Aanvraag competeren
Indien u een keuze heeft gemaakt tussen de door ons geleverde aanbiedingen, dient u deze te tekenen voor akkoord. Bij onze offerte leveren wij ook een controlelijst met alle benodigde stukken die wij nodig hebben om uw aanvraag af te ronden. Deze lijst met documenten dient u samen met de getekende aanbieding terug te sturen. U kunt alle stukken per post sturen, maar ook scannen en mailen zodat wij direct met uw offerte aan de slag kunnen.

Stap 4: Controle benodigde
documenten en uitbetaling

Nadat wij de stukken hebben ontvangen, controleren wij of alles compleet is en mailen het vervolgens door naar de bank. Zij doen de laatste controle. Als alles goed bevonden wordt, geven zij een definitief akkoord en betalen het door u gewenste bedrag direct uit op uw rekening.

Let op! Geld lenen kost geld.